Winkelcentrum Makado ontvangt tweede KVO-tegel

13 december 2013 door Hennie van der Zouw
Winkelcentrum Makado ontvangt tweede KVO-tegel

ALBLASSERDAM - Op 12 december ontvingen wethouder Ad Cardon en voorzitter Arie Bakker van Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) de tweede KVO-tegel van Hendrik-Jan Kaptein van het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid (CCV). Het keurmerk veilig ondernemen staat voor veiligheid en klantvriendelijkheid voor zowel winkeliers als bezoekers.
 
Audit
Elke twee jaar vindt er een audit plaats om te monitoren of het KVO proces goed blijft lopen. De KVO-werkgroep bestaat uit afgevaardigden van de politie, brandweer, gemeente, vastgoedbeheerder MVGM en ondernemers. Vooral de onderlinge samenwerking wordt door alle deelnemers erg goed gewaardeerd. Makado heeft speciaal voor het keurmerk een servicemanager aangesteld om het winkelcentrum schoon, heel en veilig te houden. Op dit moment is er sprake van 0% winkelleegstand in Makado.

Foto: Joop Aret.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.