Politie onderzoekt overval aan Waalsmondelaan

08 december 2013 door Ad van Herk
Politie onderzoekt overval aan Waalsmondelaan

ALBLASSERDAM - Vrijdagochtend, om ongeveer 11.35 uur, is een supermarkt aan de Waalsmondelaan in Alblasserdam, overvallen door twee overvallers. Die hadden hun gezichten bedekt.

De overvallers bedreigden het personeel met een vuurwapen en eisten geld. Het lukte hen om een geldbedrag buit te maken en daarna gingen zij er vandoor in de richting van de Cornelis Smitsstraat.
 
De politie heeft direct een uitgebreid onderzoek ingesteld en heeft ook een speurhond ingezet. Dat heeft helaas nog niet tot een aanhouding geleid. De afdeling Forensische Opsporing van de politie Eenheid Rotterdam heeft sporen veilig gesteld.
 
Bent u getuige geweest van de overval of heeft u andere informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met district Zuid-Holland-Zuid van de politie Eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.