Informatieavond over start bouw nieuwe zwembad

28 augustus 2013
Informatieavond over start bouw nieuwe zwembad

ALBLASSERDAM - Maandag 2 september 2013 vindt in de raadszaal van het gemeentehuis van Alblasserdam een informatieavond plaats over de bouw van het nieuwe zwembad Blokweer. Belangstellenden zijn van harte welkom. De bijeenkomst start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
 
Wethouder Veerman (ruimtelijke ordening en sport) opent de avond. Aannemer Stout B.V stelt zich vervolgens aan u voor en verstrekt informatie over het bouwproces, de planning, vooropnames, bouwverkeer, tijdelijke maatregelen en contactmogelijkheden. Vervolgens krijgen omwonenden, gebruikers van het zwembad en andere geïnteresseerden de gelegenheid vragen te stellen. Aanmelden kan tot en met 29 augustus bij Ellen Verheij-van Kooten via 078-770 6059 of e.verheij@alblasserdam.nl onder vermelding van uw naam, adres en het aantal personen dat de avond zal bijwonen.
 
De bouwwerkzaamheden starten in september. De planning is om het zwembad een jaar later in gebruik te nemen. Met het “2521 Gewoon Zwemmen”-concept krijgt Alblasserdam een modern zwembad, bestemd  voor verenigingsgebruik, leszwemmen en recreatief zwemmen. Het bestaande zwembad blijft tijdens de bouwwerkzaamheden in gebruik en zal na de oplevering van het nieuwe zwembad worden gesloopt. Meer informatie vindt u op www.alblasserdam.nl/zwembad.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.