Gestolen uilen snel terecht

23 november 2013 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Op donderdagmiddag 21 november zijn vier uilen gestolen uit een tuin van een woning aan de Polderstraat. Een dag later meldde een man uit Nieuw Lekkerland dat zijn 15-jarige zoon de 4 uilen had.

Vader en zoon zijn met de uilen naar het politiebureau in Papendrecht gegaan waar de uilen zijn terug gegeven aan de eigenaar. De zoon is verhoord en zal zich later moeten verantwoorden bij de rechter.
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.