Alblasserdam F3 is kampioen geworden

19 november 2013 door Hennie van der Zouw
Alblasserdam F3 is kampioen geworden

ALBLASSERDAM - In de bijlage staan enkele foto's en hieronder verslag waarvan gebruik gemaakt kan worden. Zou u dit in uw krant en/of op uw website willen plaatsen? Bij voorbaat dank.
 
Eindelijk was het dan zo ver  de Kampioens wedstrijd  na 6 wedstrijden hebben we 18 punten dus nog 1 puntje nodig om definitief kampioen te worden .

Het was prachtig voetbal weer en de meegereisde ouders en opa,s en oma,s hadden er veel zin in . De thuis wedstrijd hadden we immers met ruime cijfers gewonnen .

Echter A.S.W.H. F8 dreigde roet in het eten te gaan gooien de jongens begonnen met goed en verzorgd voetbal . F3 had echter geen antwoord en we kwamen achter met 1-0. terwijl we eigenlijk de kansen hadden om voor te staan.Het is rust en Marco en Robert besloten om de rust te  benutten voor een praatje in het zonnetje hebben de trainers ruim de de tijd genomen om  de spelers op hun gemak te stellen.

Na de rust bleef het nog 10 min 1-0 voor ASHW en de fanatieke aanhang van alblasserdam schreeuwde de spelers naar het doel kans op kans volgende en jaaaaaaa daar kreeg Suat de bal en nam hem op de slof . de spelers vlogen elkaar om de nek geweldig. Robert en Marco schreeuwen de spelers na dat we op moeten blijven letten maar na een prachtige pass van Martin stal schiet Suat de 1-2 binnen en is het feest compleet . Als team spelers en ouders was het geweldig wat een ontlading ook de tegenstander was erg sportief en een leuke ploeg ouders. wij gingen terug naar vva en vierde het kampioenschap in de kantine onder het genot van een patatje en een colaatje waar michel  stoppelenburg de jongens de bekers uitreikte!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.