Zwemdiploma's A, B en C bij ZPC Wiekslag

04 november 2013 door Hennie van der Zouw
Zwemdiploma's A, B en C bij ZPC Wiekslag

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag was zwembad Blokweer tot de nok toe vol met ouders, grootouders, enz. enz. die met grote belangstelling de verrichtingen van hun kroost volgden. Alle 35 kandidaten van de Alblasserdamse zwemclub Wiekslag slaagden met vlag en wimpel voor hun zwemdiploma!  Hieronder volgen de namen van deze bollebozen:

Diploma A:
Evi Bol, Fenna Mets, Fleur Verwey, Jasmijn Busé, Lieke Bakker, Lisa Roodnat, Louise Vreeken, Niels Kroeze, Nilton Cetin, Nino Pardo, Quinty Ros, Ruben Hoogendijk, Sep Mulder, Siem van Vliet, Stef Breedveld, Suze Verdoren, Sven Zijlstra, Tasos Garganis en Yasmin Kanzari.

Diploma B:
Saskia Atkari, Bauk de Keijzer, Frederieke Maat, Aagte Noorland, Dielke v.d. Rhee, Milan Valk, Amber v.d. Weide, Tess de Witte, Jemima Wolters, Seth Zuijderhoudt en Dorus Zwijnenburg.

Diploma C:
Ellis Kubbe, Eva Bot, Lucas den Ouden, Niels Schout en Hannah Baan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.