Gestolen auto gebruikt bij ramkraak Alblasserdam

30 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Gestolen auto gebruikt bij ramkraak Alblasserdam

ALBLASSERDAM / ZWIJNDRECHT - Bij een ramkraak op de Van Hogendorpweg in Alblasserdam in de nacht van dinsdag op woensdag is een auto gebruikt die dezelfde nacht in Zwijndrecht was gestolen.

Getuigen belden 112 toen ze in de Van Hogendorpweg een harde klap hoorden. Onbekenden waren omstreeks 01:10 uur op woensdagochtend met een groene auto tegen de achterdeur van een supermarkt aangereden in een poging om een ramkraak te plegen. De krakers maakten zich vervolgens met de auto uit de voeten. Het is niet bekend of zij iets buit hebben kunnen maken.

De auto bleek vlak daarvoor, op dinsdag omstreeks 23:30 uur, in de Leeuwenbekstraat in Zwijndrecht te zijn gestolen.

Getuigen gevraagd
De politie stelt een onderzoek in naar de ramkraak en de diefstal van de auto. Getuigen kunnen daarbij zeker helpen. Heeft u iets gezien of gehoord dat met de ramkraak in Alblasserdam of met de autodiefstal in Zwijndrecht te maken kan hebben? Neem dan contact op via 0900-8844. U kunt M. bellen om uw tip anoniem door te geven (0800-7000).

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.