Eltheto-gemeente organiseert 'Vrijzinnige Streekdag van de Alblasserwaard'

22 september 2013 door Hennie van der Zouw
Eltheto-gemeente organiseert 'Vrijzinnige Streekdag van de Alblasserwaard'

ALBLASSERDAM - Op zondag 22 september werd de jaarlijkse Vrijzinnige Streekdag van de Alblasserwaard georganiseerd. Dit keer was de Eltheto-gemeente de gastheer.

Voor deze Streekdag werden streekgenoten uit heel de Alblasserwaard uitgenodigd. Een keer in ongeveer 4 jaar is dat de taak van de Eltheto-gemeente.

Om 09.30 uur werden de deelnemers met een kopje koffie in de Elthetokerk ontvangen. Waarna om 10.00 uur een bezinningsbijeenkomst volgde geleid door ds. Rini Rikkert. Na afloop van deze dienst was er om 11.00 uur koffie met lunchbuffet.
 
Om 12.15 uur werd er vertrokken naar de Brabantse Biesbosch, via het veer bij Werkendam. Om 13.30 uur vertrok de fluisterboot voor een prachtige tocht door de Biesbosch.
 
Om ongeveer 14.45 uur werd er een bezoek gebracht aan het Biesboschmuseum, waar ook de afsluiting van deze dag plaatsvond. En na deze onvergetelijke tocht door de Biesbosch trok iedereen weer huiswaarts. 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.