Nieuwe website S.F.E.A.

20 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Nieuwe website S.F.E.A.

ALBLASSERDAM - De Stichting Fondsenwerving Evenementen Alblasserdam (SFEA) heeft een nieuwe website:
www.sfe-alblasserdam.nl. SFEA is een onafhankelijke stichting die zich voornamelijk focust op de grotere evenementen in Alblasserdam, waaronder Koningsdag, de St. Jacobus Paardenmarkt, de Wielerronde en het Havenfestival.

De stichting SFEA is in mei 2012 opgericht op aanraden van burgemeester Blase. Het blijkt nodig een platform te vormen, waardoor het voor de organisatoren van evenementen gemakkelijker wordt om sponsoren te werven. Ook bespaart dit de bedrijven in Alblasserdam veel tijd en energie. In samenwerking met de gemeente en een aantal bevlogen Alblasserdamse ondernemers is de stichting opgericht. Meer informatie vindt u op de website.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.