Asfaltlaag Randweg wordt vervangen

09 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Asfaltlaag Randweg wordt vervangen

ALBLASSERDAM - In de week van 12 tot en met 19 augustus 2013 gaat de gemeente Alblasserdam de asfaltlaag van de Randweg vervangen. Hierdoor zal de Randweg op die dagen van 9.00 uur tot 16.00 uur en van 18.00 uur tot 22.00 uur afgesloten zijn voor alle verkeer. Er wordt een omleiding ingesteld, ook voor het openbaar vervoer.

In de ochtend- en avondspits is de Randweg open en berijdbaar in beide richtingen. Wel geldt er dan een snelheidslimiet van 30 km/uur.

De werkzaamheden zullen naar verwachting 1 week in beslag nemen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Hagenaars, toezichthouder namens de gemeente Alblasserdam, op telefoonnummer 06 53 25 63 91.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.