Peter Verheij beoogd lijsttrekker SGP 2014

05 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Peter Verheij beoogd lijsttrekker SGP 2014

ALBLASSERDAM - Het bestuur van SGP Alblasserdam heeft Peter Verheij voorgedragen als lijsttrekker bij de  gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Peter Verheij is geboren en getogen in Alblasserdam en is zeer gemotiveerd zich in te zetten voor Alblasserdam.

Peter Verheij is al geruime tijd actief in de politiek van Alblasserdam. In 1996 kwam hij in de Jeugdgemeenteraad, in 2006 werd hij lid van de gemeenteraad en in 2010 werd hij wethouder met onder andere de portefeuilles financiën, onderwijs, sociale zaken en verkeer. “Alblasserdam is een dorp met een sterke arbeidsmentaliteit. Als Alblasserdammer in hart en nieren ben ik daar trots op. We houden hier van aanpakken. We doen de dingen op de manier die bij Alblasserdam past. Daar maak mij ik mij ook bij de komende verkiezingen als lijsttrekker voor de SGP graag sterk voor!”

De volledige kandidatenlijst van de SGP wordt in de ledenvergadering van september 2013 vastgesteld.

In vertrouwde handen
De SGP staat voor principiële politiek gebaseerd op Bijbelse uitgangspunten. Wij geloven dat ons werk bij de Heere God in ‘Vertrouwde handen’ is. Vanuit deze wetenschap maakt de SGP zich sterk voor een samenleving waar eigen verantwoordelijkheid, zorg voor elkaar en ondernemen centraal staan.

Het bestuur van de gemeente Alblasserdam is bij de SGP in vertrouwde handen. Alblasserdam is mede dankzij de SGP de afgelopen jaren in rustiger vaarwater terecht gekomen. Ook financieel staat de gemeente er mede dankzij de SGP goed voor. De SGP wil haar bijdrage aan het gemeentebestuur graag continueren.

Website
De SGP grijpt de aankomende gemeenteraadsverkiezingen aan om een nieuwe website te lanceren. Op 10 juli zal de website www.alblasserdam.sgp.nl geheel vernieuwd zijn. Beoogd lijsttrekker Peter Verheij zal daar vanaf 10 juli zijn verkiezingsboodschap op presenteren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.