Lichaam geborgen uit rivier De Noord

16 maart 2013
Lichaam geborgen uit rivier De Noord

ALBLASSERDAM - Uit een aan de rivier De Noord grenzende jachthaven in Alblasserdam is zaterdagochtend een stoffelijk overschot van een nog onbekende vrouw geborgen.

De politie kreeg rond 08.45 uur de melding van omwonenden dat er in het water een lichaam dreef. Agenten hebben het lichaam geborgen, waarna het werd overgebracht naar een Dordts mortuarium. De politie heeft op dit moment nog geen idee wie de vrouw is. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.