Onduidelijkheid over mogelijk bedrijfsongeval bij FN Steel

08 mei 2013

ALBLASSERDAM - Bij FN Steel aan de Rapenburg heeft op woensdag 8 mei iemand bekneld gezeten. Wat er precies aan de hand was, en hoe dat is gebeurd, is vooralsnog niet bekend.

Iets over twaalven kwam een melding binnen bij de brandweer en ambulance over een ongeval bij Nedstaal aan de Rapenburg. Het zou gaan om instorting en/of beknelling. Het bedrijf is om een reactie gevraagd, maar wilde alleen kwijt dat er geen gewonden zijn gevallen.

Later bleek het ongeval zich niet bij Nedstaal te hebben plaatsgevonden, maar bij het naastgelegen bedrijf FN Steel.

Meer informatie volgt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.