Alblasserdam C1 kampioen

06 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Alblasserdam C1 kampioen

ALBLASSERDAM - Alblasserdam C1 is na een 5-0 zege op SVW C2 kampioen geworden van de voorjaarscompetitie.

De laatste wedstrijd moest gewonnen worden om zeker te zijn van het kampioenschap. Na een moeizaam begin van de wedstrijd waarin SVW C2 enkele kansen kreeg, maar niet scoorde, trok Alblasserdam de wedstrijd naar zich toe. Met leuke combinaties werden enkele kansen uitgespeeld.
 
Toen Alblasserdam snel na elkaar twee keer scoorde leek het verzet van SVW gebroken. De ruststand was 3 - 0.
 
Na de rust bleef Alblasserdam C1 de aanval zoeken en werden er weer kansen gecreërd. Het werd tenslotte 5 - 0 waardoor het kampioenschap binnen was. 
 
Traditioneel werd dit gevierd door met z'n allen in de sloot te springen!
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.