Wiekslag Diplomazwemmen

22 april 2013 door Hennie van der Zouw
Wiekslag Diplomazwemmen

ALBLASSERDAM - Zaterdag 20 april was er weer afzwemmen voor Diploma’s A-, B- en C in zwembad Blokweer. De stemming zat er direct al goed in want, aangespoord door Zwemjuf Jolanda, werd de middag begonnen met een luid “Lang zal die leven”.  Wat was het geval: examenkandidaat Lucas den Ouden werd door het honderdkoppige publiek toegezongen voor zijn zesde verjaardag !

De 30 kinderen van Wiekslag zetten uiteraard hun beste beentje voor en slaagden allemaal. In zijn toespraakje na afloop noemde de aanwezige toezichthouder van de NRZ (Nationale Raad Zwemdiploma’s) de prestaties van de kinderen zelfs “goed” en “zeer goed”!
 
Hier volgen de namen van de geslaagden:
 
Diploma A:
Mark Buijs, Linsey Jongeneel, Lucas den Ouden, Anton Pellikaan, Aram Soeteman, Anne-Marije van Stijn, Thijmen van Vlerken, Fenna van Wijk en Tygo Zweep.
 
Diploma B:
Hannah Baan, Thijs Bakker, Iris den Besten, Eva Bot, Vera Braat, Wout Buijs, Niels Deen, Glenn de Niet,  Niels Schout, Benjamin Timmer, Frank Verkerk en Hannah van Vliet. 
 
Diploma C:
Lisa Marie den Boer, Kyano en Breejen, Ardjan Clements Kristian Hammerstein, Hilde Molenaar, Daan den Ouden, Milan Ouwens, Emma Suderee en Kian Verheij, 
 
Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.