Jeugd Wiekslag trots op brevetten

01 april 2013
Jeugd Wiekslag trots op brevetten

ALBLASSERDAM -  Afgelopen zaterdag zijn 34 kinderen trots bezitter geworden van een nieuw zwembrevet bij ZPC Wiekslag. Deze groep liet in zwembad Blokweer hun vaardigheden zien in de verschillende zwemslagen, aangevuld met waterpolo- en snorkelonderdelen.

Colin Atkári, Jelle den Ouden, Floor Deen, Cato Oudijn, Stephanie Booij, Denise de Jong, Veerle Klootwijk, Marieke ten Wolde, Lieke Kors en Rinse Franken behaalde hun D-brevet en zette daarmee hun eerste stap in de jeugdopleiding. Het E-brevet werd behaald door Suzanne Brunenberg, Cloë Roodnat, Myrthe Toes, Eva Vliegenthart, Jerry Cetin, Maarten Groenendijk, Rosalie Vonk, Hannah Bhugwansing, Leonore Booiman en Jilles van Vliet.

Acht zwemmer kregen het brevet F uitgereikt, namelijk Loura Bakker, Wouter Brunenberg, Annieck Hovenstadt, Dana Koolmees, Pim Romeijn, Hidde van Driesten, Emma Sok en Tom Romeijn. Jens Schout, Deveny Elkhuizen, Fenna Herwig, Michelle Soeteman, Timo Huizer en Thierry den Ouden maakten hun collectie brevetten compleet met het G-brevet. Zij gaan verder in de zwem- en poloschool van Wiekslag, waar je door te trainen verder kunt leren.

Wiekslag geeft les in de brevetten D t/m G voor zwemmers die na het behalen van hun ABC-diploma’s verder willen met zwemmen en/of waterpolo. Zaterdag van 9.00 tot 10.30 staan enthousiaste instructeurs aan het bad om kinderen plezier te laten beleven aan het zwemwater.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.