Selectie vv Alblasserdam rond voor 2013/2014

23 maart 2013 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Hoofdtrainer Fop Gouman en zijn assistent Alexander de Jong weten bij voetbalvereniging Alblasserdam wie er tot hun selectie behoren in het seizoen 2013/2014. Daarnaast is er inmiddels een verzorger aangesteld voor de nieuwe jaargang.

Leroy Naaktgeboren, Daely van der Graaff, Koen Lighaam, Edar Salomao en Brian Berends hebben onlangs aangegeven het oranjewitte shirt nog zeker een jaar te zullen dragen. 
 
Eerder werd al bekend dat Martijn Baan, Sharog Susani, Johan de Vries, Uhmut Takac, Richard van den Berg, Sonny Schouten, Carlo Diaz en Stefano Tavares voor de Damdorpers zullen blijven uitkomen. Eveneens werd al gemeld dat Sander Schreuder (ASWH), Stefan Lezer (IFC) en Raymond Wattamaleo (VVGZ) Alblasserdam zullen komen versterken. Hiermee is de selectie nagenoeg rond voor de nieuwe jaargang.
 
Nieuwe verzorger
Tevens is er voor volgend seizoen overeenstemming bereikt met een nieuwe verzorger. Gideon van der Willigen zal zich gaan bezighouden met de fysieke gesteldheid van de spelers. Gideon is een erkend sportmasseur die zijn kennis en vaardigheden voorheen al heeft ingezet bij het 2e elftal van ASWH. Nu hij definitief stopt met voetballen wil hij zich geheel gaan richten op het vak van sportmasseur/verzorger. Hij kiest bewust voor Alblasserdam omdat het een jonge talentvolle groep is waar ook nog een aantal bekende spelers voor hem in zitten.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.