Afzwemmen voor zwemdiploma's A, B en C

18 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Afzwemmen voor zwemdiploma's  A, B en C

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag was de spanning te snijden in zwembad Blokweer. 37 Zwemmertjes van de Wiekslag stonden te trappelen van ongeduld om aan de meegekomen familieleden te laten zien hoe goed ze konden zwemmen.

Het was fantastisch dat al die mensen naar dit afzwemspectakel gekomen waren, ze applaudisseerden, ze riepen constant “goed zo”, ze staken hun duim op, ze maakten foto’s! Zo wordt zwemmen één groot feest.

Na afloop kon juf Pia de volgende kanjers feliciteren en tevens complimenteren met hun uitstekende zwemmen:

Diploma A:
Dorus Zwijnenburg, Hanna van Vliet, Lucas Verboom, Frank Verkerk, Niels Schout, Glenn de Niet, Ellis Kubbe, Noah Huisman, Richardus Hovestadt, Niels Deen, Wout Buijs, Vera Braat, Eva Bot, Iris den Besten, Thijs Bakker, Hannah Baan.

Diploma B:
Puck Magnin, Ardjan Clements, Lisa Marie den Boer, Fabian Bos, Kyano en Breejen, Juri van den Dool, Kristian Hammerstein, Stan Kersbergen, Daylano Montauban, Johanneke Kleijn, Daan den Ouden, Kean Suiker, Kian Verheij, Arvid Valster en Sven van der Wal.

Diploma C:
Ilse Broens, Pepijn van der Giessen, Joek de Keijzer, Milan Kromdijk, Erwin van Vliet, Indy Waltman.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.