Nieuw! Reageren op nieuwsberichten via Facebook

07 januari 2013

ALBLASSERDAM - Vanaf heden is het mogelijk om op Alblasserdam.net te reageren op nieuwsberichten door middel van uw Facebook account. De drempel om reacties te plaatsen wordt hierdoor op veler verzoek een stuk lager.

Zo hoeft u zich niet meer eerst te registreren op Alblasserdam.net en/of in te loggen. Hierdoor verwachten we meer reacties op onze nieuwsberichten te ontvangen en eventuele discussies kunnen gaan volgen over de verschillende meningen van inwoners van Alblasserdam.

Zoals u kunt zien op de afbeelding heeft het gewoon de bekende Facebook stijl. U kunt het formulier om te reageren vinden door op een nieuwsbericht te klikken en vervolgens onder het bericht te kijken. Daarna is het eenvoudig om uw reactie in te vullen en aan te geven of u het bericht ook op uw Facebook profiel wilt tonen of niet. En vervolgens op "Reageren" te klikken. Wij wensen u veel plezier met het reageren op onze nieuwsberichten!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.