Bloemetje voor Arend de Jong en Dick Bovenkerk voor initiatief vuurwerkactie

03 januari 2013 door Ad van Herk
Bloemetje voor Arend de Jong en Dick Bovenkerk voor initiatief vuurwerkactie

ALBLASSERDAM - De gemeente Alblasserdam houdt in samenwerking met McDonald’s dit jaar voor de 10e keer een vuurwerkactie. Op woensdag 2 en donderdag 3 januari kon bij diverse inzamelpunten vuurwerkafval worden ingeleverd. Voor elke volle zak deelde McDonald’s Alblasserdam een hamburgerbon uit. De bonnen kunnen tot en met zondag 6 januari 2013 worden ingeleverd.

In het kader van het jubileumjaar overhandigde wethouder Ad Cardon (jeugdbeleid) op woensdag 2 januari om 14.00 uur een bloemetje aan de initiatiefnemer van de vuurwerkactie, de heer Arend de Jong en aan de directeur van MacDonald’s, de heer Dick Bovenkerk. Daarna deelden de drie heren zelf hamburgerbonnen uit aan iedereen die een volle zak vuurwerkafval inlevert.

Foto: Joop Aret

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.