Afsluiting West Kinderdijk

19 december 2012

ALBLASSERDAM - Op donderdag 20 december 2012 om 19.30 start aannemer KWS Infra bv uit Zwijndrecht in opdracht van de gemeente Alblasserdam met het asfalteren van een gedeelte van de West Kinderdijk. De West Kinderdijk is vanaf dat moment gesloten voor al het verkeer. Volgens planning duurt de afsluiting tot en met vrijdag 21 december 6.00 uur.

De werkzaamheden vinden plaats ter hoogte van Jonker, Molenkade en Zwartepaard en vloeien voort uit de extra maatregelen die de gemeente neemt om fietsers en voetgangers veiliger van en naar het fietspad te leiden.

Verkeersmaatregelen
Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer via borden omgeleid via Oud Alblas, Nieuw Lekkerland naar Kinderdijk en vice versa. Bewoners van Kinderdijk en Nieuw Lekkerland die gebruik willen maken van het openbaar vervoer kunnen in die periode opstappen op de Jan Van Nassaukade in Nieuw Lekkerland. De overige haltes komen tijdelijk te vervallen.

Met de hulpdiensten zijn afspraken gemaakt over de bereikbaarheid in geval van een calamiteit.

Communicatie
De gemeente heeft bewoners per brief geïnformeerd over de afsluiting en ze gevraagd hun voertuig op de daarvoor aangewezen alternatieve plaatsen te parkeren. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.