VV Nieuw-Lekkerland steunt VV Alblasserdam

03 december 2012 door Ad van Herk
VV Nieuw-Lekkerland steunt VV Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Voetbalvereniging Nieuw-Lekkerland steunt voetbalvereniging Alblasserdam middels een reclamebord. Dit bord werd op het hoofdveld op Sportpark Souburgh aangeboden voor aanvang van de wedstrijd Alblasserdam – VVGZ, waarna deze tegenover de tribune ter hoogte van de middellijn werd gemonteerd.

“Deze geste wordt zeer gewaardeerd en dat is fijn”, aldus Lekkerland-voorzitter Rien van Anrooij. “We hebben onderling goede contacten gelegd en daar ging het om. Op basis hiervan gaan we kijken of we in de toekomst elkaar nog beter kunnen helpen. Dat kan bij jeugdzaken zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat Alblasserdam bij slecht weer gebruik maakt van ons kunstgras om te trainen, of iets dergelijks.”

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.