Ford Wensveen viert 80-jarig bestaan

07 november 2012
Ford Wensveen viert 80-jarig bestaan

ALBLASSERDAM / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Nico Wensveen begon in 1932 met zijn garagebedrijf en dus viert het bedrijf dit jaar alweer het 80-jarig jubileum. Dat mocht natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en dus zijn er al diverse aanbiedingen en acties geweest zoals Meimaand-Filmmaand, 80% korting op een zomerinspectie, scherpe prijzen en jubileumkortingen op de Ford Ka en Ford Fiesta. Ook de laatste twee maanden van dit jaar staat er nog het nodige te gebeuren.

80% korting APK
In november geeft Wensveen in de beide werkplaatsen in Alblasserdam en Hendrik-Ido-.Ambacht 80% korting op de APK-keuring. Zo kost de APK voor een benzine-auto nog maar € 9,80 en voor een diesel slechts € 14,-. Dat is inclusief keuring, afmeldkosten en 4-gas-test/roetmeting.

17 november gratis Winterinspectie
Op zaterdag 17 november houdt Wensveen weer haar jaarlijkse Winterinspectiedag. Op deze dag is de Winterinspectie gratis. Vanwege het jubileum zal er live muziek zijn en hebben we gezorgd voor een heerlijk gebakje bij de koffie en een lekker presentje, beide gemaakt door  top Chocolatier/Patissier Arthur Tuytel.

Ford B-Max & Ford Transit
Eind november komen er twee spectaculaire nieuwe Fords uit: de B-Max en de Transit Custom. De Ford B-Max is een geheel nieuwe auto met een perfecte combinatie van innovatief design en technologie. Opvallend is uiteraard het Easy Acces Deuren-systeem en het ontbreken van de B-Stijl. De Ford Transit Custom brengt een modern design en nieuwe techniek, waarbij de goede eigenschappen van de huidige Transit behouden blijven.

Voor meer informatie, zie www.wensveen.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.