Kerkhof van de toekomst

22 oktober 2012
Kerkhof van de toekomst

ALBLASSERDAM - De uitbreiding van de Alblasserdamse begraafplaats aan de Meursingstraat krijgt steeds meer vorm. Op de foto’s is te zien dat er betonnen kelders worden geplaatst, waarin straks de doodskisten komen te liggen.
 
In totaal zullen er 400 kelders worden geplaatst, waarin elk vier kisten kunnen worden geplaatst. Verder wordt er ook ruimte gemaakt voor 1100 eigen graven en 63 speciale graven voor moslims.
 
Het is de bedoeling dat de uitbreiding van de begraafplaats begin 2013 in gebruik kan worden genomen.
 


 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.