Selectie Alblasserdam op heftruck bij Maat-Groep

21 oktober 2012 door Ad van Herk
Selectie Alblasserdam op heftruck bij Maat-Groep

ALBLASSERDAM - Op verzoek van hoofdsponsor Maat-Groep is de selectie van voetbalvereniging Alblasserdam langsgeweest op het bedrijf om elkaar beter te leren kennen. Daar heeft de groep onder het genot van een hapje en een drankje een presentatie en een rondleiding gekregen in de vestiging die zich op bedrijventerrein Nieuwland bevindt. De spelers keken op de zeer geslaagde avond hun ogen uit in het pand en mochten bovendien genieten van een ritje op de heftruck. Tevens werd op deze sponsoravond de presentatiegids voor het seizoen 2012/2013 aan hoofdtrainer Fop Gouman uitgegeven.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.