Mogelijke evacuatie polder Nieuwland

05 januari 2012
Mogelijke evacuatie polder Nieuwland

ALBLASSERDAM - Het hoogwater is aanleiding om evacuatie te overwegen van het bedrijventerrein polder Nieuwland op de grens van Papendrecht en Alblasserdam, dat buitendijks ligt. De ontwikkelingen worden van uur tot uur gevolgd. Daarom hebben de beleidsteams van Alblasserdam en Papendrecht een vooraankondiging van mogelijke evacuatie gegeven.

Wanneer de veiligheid van de kade rond polder Nieuwland niet gegarandeerd kan worden, zal tot evacuatie van het gebied worden overgegaan. Het waterschap Rivierenland heeft actieve dijkbewaking ingesteld.

Met vragen kunt u terecht op telefoonnummer (078) 635 55 39 of mailen met voorlichting@rcc.vrzhz.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.