ZRO competitie Wiekslag

25 september 2012

ALBLASSERDAM -  Afgelopen zaterdag werd in Zwijndrecht de eerste wedstrijd in de ZRO-competitie gezwommen. In deze competitie zijn de eerste  twee wedstrijden bepalend voor de klasse waarin de rest van het seizoen gezwommen mag worden. Het doel is om de A-klasse te halen
Op alle 4 de estafettenummers was Wiekslag superieur.

Ook op de individuele nummers werden goede resultaten geboekt.
Thomas Verhoeven behaalde goud op de 50m vlinder in een mooi nieuw PR. Ook Chantal van Rikxoort mocht goud in ontvangst nemen op deze afstand. Mike Kouwenhoven en Daphne Scheurwater werden tweede en Johnno Peters werd tweede met een nieuw PR.
Op de 100m rugslag was er goud voor Naomi Julicher en Leen van der Plaat,  zilver voor Tanja van Essen en Robbert Donk en brons voor Vivianne van den Broek.

Er waren geen medailles op de 100m school maar wel een reeks vette PR’s. Isabel Penninkx zwom maar liefst 13,67 van haar beste tijd af. Ook Ryan de Laat, Jorrit de Vries, Celina Brandt, Raphaël Booiman en Jeroen Mulder scherpten hun tijden flink aan.
Thomas Verhoeven en Romy de Laat zwommen naar goud op de 100 m vrij. Mike Kouwenhoven werd tweede. Ook op deze afstand werden  persoonlijke tijden weer flink aangescherpt door Rens julicher, Marloes Boele, Odin Kruithof, Jorrit de Vries, Nikita Herwig en Daisy Peters.

Op de 200m vrij was er goud voor Johnno Peters en Cheyenne Visser, zilver voor Romy de Laat en brons voor Ruben van Erk. De 200 m wissel leverde 2 gouden medailles op, een voor Robbert Donk en een voor Tanja van Essen. Zilver was er voor Naomi Julicher.
Wiekslag staat na deze eerste competitewedstrijd op een mooie vierde plaats met 3762.45 punten en maakt zeker kans op een plaats in de A-klasse.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.