Start wedstrijdseizoen Wiekslag

17 september 2012
Start wedstrijdseizoen Wiekslag

ALBLASSERDAM - Het nieuwe seizoen van het wedstrijdzwemmen is begonnen. Met frisse moed doken de zwemmers van Wiekslag voor een eerste 4-kampwedstrijd in Brielle het water in. Altijd weer spannend zo’n eerste wedstrijd. Is iedereen er weer klaar voor na een aantal weken training. Destemeer nu de eerste ZRO wedstrijd volgende week al op het programma staat.

De 4x50 m wisselslag gezwommen door Cheyenne Visser, Marloes Boele, Daphne Scheurwater en Romy de Laat was gelijk goed voor een eerste plaats. Cheyenne Visser zwom naar een eerste plek op de 50 m school en 200m vrij en Thomas Verhoeven deed dat op de 50 m vrij in een mooi nieuw PR van 25.46.

Er werden 7 zilveren medailles mee naar huis genomen. Mike Kouwenhoven werd 2e op de 50 m school evenals Celine Brandt en Daan Kouwenhoven, de laatste twee in een nieuw PR. Op de 100m vrij herhaalden Celine en Daan dit kunstje. Thomas Verhoeven en Romy de Laat zwommen naar zilver in een nieuw PR op de 100m wisselslag resp. 200m vrij.
De 7 bronzen medailles waren voor Fenna Herwig, Daphne Scheurwater, Mike Kouwenhoven, Saskia den Boef en Isabel Penninkx. De laatse twee zwommen op hun afstand een mooi nieuw PR. Rens Julicher mocht 2 keer een bronzen plak in ontvangst nemen.
Celina Brandt zwom een dik PR van meer dan 7 sec  op de 50 m school en op de 100 vrij  een dik PR van meer dan 6 sec.  Saskia den Boef , Daan Kouwenhoven Rose-Anna Vliegenthart en Isabel Penninkx zwommen ruim 4 sec van hun beste tijden af.
Met 19 PR’s zo in het begin van het seizoen kijken we verwachtingsvol naar de komende 2 belangrijke wedstrijden.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.