Alblasserdam oefent tegen Jong Sparta

14 september 2012

ALBLASSERDAM – Voor een oefenduel krijgt VV Alblasserdam op dinsdag 25 september Jong Sparta op bezoek. De wedstrijd op Sportpark Souburgh vangt aan om 19.30 uur.

De door Fop Gouman getrainde Damdorpers mogen het dan opnemen tegen de talenten van de Rotterdamse club. Het door Arjan van der Laan getrainde elftal komt uit op het hoogste niveau van de beloftencompetitie in groep B.

De toegang is gratis. Bovendien zal Alblasserdam B1 op dinsdag 9 oktober een uitwedstrijd spelen bij Sparta Rotterdam <15 jaar. De starttijd van dat oefenduel is om 19.00 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.