Skate Parade trekt door Alblasserdam

13 september 2012
Skate Parade trekt door Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Op woensdagavond 12 september is voor de zevende keer de Alblasserdamse Skate Parade gereden. De opkomst was dit jaar wat minder als vorige jaar maar dat maakte er het plezier niet minder om. Een groep van 25 kinderen skate samen met een aantal mensen in een scootmobiel mee met de toer die, begeleid door een muziekwagen, verkeersregelaars, Politie en EHBO door Alblasserdam trok.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.