Verdachten aangehouden met mogelijk gestolen energiedrank op A15

05 september 2012

ALBLASSERDAM - Politieagenten hebben op de A15, ter hoogte van Alblasserdam, de drie inzittenden van een auto aangehouden toen bleek dat zij zo'n 120 blikken energiedrank in de kofferbak vervoerden.

De agenten controleerden de auto, een witte Volkswagen Golf, in de nacht van dinsdag op woensdag 5 september, omdat hij opvallend rijgedrag vertoonde. Tijdens de controle vonden de agenten de partij met energiedrank. Het drietal, in de leeftijd van 17 t/m 20 jaar uit Utrecht, werd aangehouden. De politie heeft het vermoeden dat de blikken kort daarvoor gestolen zijn en doet onderzoek naar de rechtmatige eigenaar. Hiervoor werd ook Burgernet gebruikt. De rechtmatige eigenaar heeft zich nog niet gemeld. Bent u getuige geweest van de diefstal, of bent u de eigenaar van de energiedrank? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.