Alblasserdam biedt trainingen aan voor kinderen t/m 8 jaar

31 augustus 2012 door Ad van Herk
Alblasserdam biedt trainingen aan voor kinderen t/m 8 jaar

ALBLASSERDAM -olgend op de zeer succesvolle voetbalclinic van 18 augustus jongstleden door en met de selectie van vv Alblasserdam, heeft de Damdorpse jeugdafdeling besloten om vanaf maandag 10 september aanstaande wekelijks extra trainingen en activiteiten voor kinderen van 4 t/m 8 jaar te organiseren.

Naast de deelname door leden zijn alle kinderen die geïnteresseerd zijn van harte uitgenodigd hieraan mee te doen. Inschrijving voor deze trainingen is niet nodig; iedereen is welkom bij vv Alblasserdam op Sportpark Souburgh tussen 17.45 en 18.30 uur. De activiteiten staan onder leiding van een groep ervaren en vooral enthousiaste trainers.

Het doel van de activiteiten is middels leuke voetbal trainingen het plezier in de voetbalsport te stimuleren. Tevens biedt de jeugdcommissie hiermee ouders en geïnteresseerden een kans vrijblijvend kennis te maken met de sterk gegroeide jeugdafdeling van vv Alblasserdam. De jeugdafdeling van vv Alblasserdam timmert flink aan de weg en heel bewust heeft de vereniging gekozen veel aandacht aan de jeugdafdeling te schenken.

In samenwerking met de evenementencommissie worden wekelijks activiteiten georganiseerd wat in het verleden al resulteerde in een toename van nieuwe aanmeldingen. Na een lastige periode ziet de vv Alblasserdam de toekomst met vertouwen tegemoet. Voor meer informatie wordt verwezen naar de website van de vereniging: www.vvalblasserdam.nl.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.