Wiekslag herdenkt overleden zwemlerares

30 augustus 2012 door Ad van Herk
Wiekslag herdenkt overleden zwemlerares

ALBLASSERDAM -De leden van zwemclub Wiekslag uit Alblasserdam hebben woensdagavond op bijzondere wijze hun vorige week overleden zwemlerares Patricia Lindgreen herdacht.

Voor de tweede keer in de geschiedenis zijn woensdagavond een aantal leden van zwemclub de Wiekslag namelijk de Alblas ingedoken voor een zwemtocht naar Alblasserdam. De zwemtocht geldt als afsluiting van de buitentraining voor de zwemmers.

Ter hoogte van de algemene begraafplaats in Alblasserdam verzamelden alle zwemmers zich en herdachten ze met één minuut stilte de vorige week overleden Patricia Lindgreen. Patricia was bijna twintig jaar bij de zwem- en poloclub betrokken als zwemlerares.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.