Aanhoudingen Alblasserdam voor diefstal schaap

17 augustus 2012 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM  / PAPENDRECHT / SLIEDRECHT- Agenten hebben drie aanhoudingen verricht voor de diefstal van een schaap. Politiemensen zagen in de nacht van woensdag op donderdag 16 augustus 2012 een auto rijden over de brug richting Alblasserdam. Hierin zaten drie personen en ook ontdekten de agenten dat erin de kofferbak een schaap lag. In eerste instantie vertelden de inzittenden dat ze het dier hadden gekocht.

Al snel bleek dat het schaap gestolen was uit een weiland aan de andere kant van de brug in Ridderkerk. De politiemensen namen de drie mannen van 19, 26 en 44 jaar uit Papendrecht en Sliedrecht mee naar het bureau. Ze wilden het vlees gebruiken voor een bruiloftsfeest. Na verhoor kregen de verdachten een dagvaarding mee.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.