Gospelkoor Chananja zoekt leden uit Alblasserdam

17 augustus 2012
Gospelkoor Chananja zoekt leden uit Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Het Gospelkoor Chananja uit Wijngaarden heeft (recent) een nieuw enthousiast lid uit Alblasserdam op het koor en daar zijn ze erg blij mee. Echter zij is niet in het bezit van een rijbewijs ze is het enige lid uit Alblasserdam.

Corrie van den Enden (bestuurslid) legt uit: "Ons nieuwe lid heeft een lieve echtgenoot die haar wekelijks brengt en haalt, maar het zou nog fijner zijn als er meer mensen uit Alblasserdam op het koor zouden komen zingen,  zodat een en ander gecombineerd kan worden. Alblasserdam en Wijngaarden liggen niet zo ver uiteen!"

Op dinsdag 4 september heeft het koor een open repetitie-avond. Deze vindt plaats van 19:30-21:30 in ‘de Haveling’, Burg Brouwerstraat 9, te Wijngaarden.

Chananja is een jong en enthousiast gospelkoor dat voornamelijk Nederlandstalige liederen zingt. Het koor wordt elk optreden door een uitgebreide band begeleid, bestaande uit onder andere drums, viool, trompet & elektrische gitaar en staan onder de leiding van Peter Koetsveld. De band is bij de open repetitieavond aanwezig. De leden zijn tussen de 15 en 45 jaar. Het koor repeteert wekelijks op de dinsdag op eerder genoemde tijden.

Chananja is erg actief, regelmatig vinden er optredens of andere festiviteiten plaats. Meer informatie hierover kunt u vinden op de site www.chananja.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.