Repetities Muziekvereniging Soli Deo Gloria weer begonnen

10 augustus 2012
Repetities Muziekvereniging Soli Deo Gloria weer begonnen

ALBLASSERDAM - De muziekvereniging Soli Deo Gloria is na een welverdiende zomervakantie weer begonnen met de repetities.

Op dinsdag 14 augustus zijn de repetities van het opleidingsorkest Solide en het fanfareorkest weer gestart. De jeugd MPB en de Melody Percussion Band gaan op vrijdag 17 augustus weer met repeteren beginnen. Alle repetities vinden plaats in Cultureel Centrum Landvast.

De muziekvereniging heeft voor het komende najaar een intensief programma.
Op zaterdag 15 september presenteert de gehele vereniging zich tijdens het Havenfestival op de locatie naast het Kruidvat.
De Melody Percussion Band gaat op zaterdag 24 november meedoen aan het festival “Sla je Slag” in Heukelum.
Het fanfareorkest geeft op zaterdag 3 november een gezamenlijk concert met fanfare Vooruit uit Oude Tonge.

Ook gaat het fanfareorkest aan de slag met de voorbereiding voor een kerstmusical die wordt uitgevoerd met de kinderen van de Ontmoetingskerk in Alblasserdam. Deze musical met de titel “Het mooiste geschenk” vindt plaats op zondag 16 december in de Ontmoetingskerk.
Kortom, een uitdagend en mooi programma om de verschillende onderdelen van de vereniging op de toppen van hun kunnen te laten presteren.

De muziekvereniging Soli Deo Gloria kan natuurlijk altijd leden gebruiken. Muziek is leuk voor jong en oud en onderzoek heeft bewezen dat muziek ook slim maakt. In september 2012 start weer een nieuwe blazersklas. Voor meer informatie over de blazersklas en de muziekvereniging kunt u terecht op onze website www.sdgalblasserdam.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.