Nepwapens in beslag genomen

26 juli 2012

ALBLASSERDAM - De politie heeft in Alblasserdam 22 balletjespistolen in beslag genomen. Agenten gingen op woensdagmorgen 25 juli 2012 naar de markt op de Kerkstraat in Alblasserdam. In een kraam lagen de neppistolen uitgestald. In Nederland is het verboden op echtlijkende wapens die geschikt zijn voor afdreiging in bezit te hebben of te verkopen.

De verkoopster, een vrouw van 33 jaar uit Antwerpen, wist niet dat de verkoop van de balletjespistolen in Nederland verboden was.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.