De 50e Ronde van Alblasserdam

10 december 2008
De 50e Ronde van Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Het wielercomité van Alblasserdam heeft besloten de opbrengst van de jubileumronde in 2009 te schenken aan de Stichting Kinderen Kankervrij, beter bekend onder de naam Kika.

Op woensdag 22 juli staat de 50e Ronde van Alblasserdam op het programma, dat voor deze gelegenheid is uitgebreid met een korte sponsorrace. Sponsors kunnen namens hun bedrijf renners inschrijven. Ook de opbrengst van deze wedstrijd komt ten goede aan Kika.

Het comité hoopt de winnaars van de eerste Ronde van Alblasserdam als eregast te verwelkomen. Bij de amateurs is dat de latere Tourwinnaar Jan Janssen, terwijl oud-wereldkampioene Keetie Hage de eerste winnares was.
Ter gelegenheid van het jubileum zal ook een boek over de historie van de 'Paardenmarktronde' worden samengesteld.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.