Inbrekers op heterdaad en aangehouden

14 juli 2012 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM -Twee mannen van 20 en 24 jaar met onbekende woon- of verblijfplaats zijn op 14 juli rond 03.30 uur op de Kade aangehouden. Een getuige had gezien dat twee mannen in een woning aan de Bark inbraken en belde de politie.

De getuige gaf voortdurend de positie van de mannen door, zodat toegesnelde agenten het duo snel kon aanhouden. Ze gaven aan met de trein in Alblasserdam waren aangekomen en vervolgens verdwaald waren, wat bijzonder is, aangezien Alblasserdam geen treinstation heeft. Het tweetal maakte gebruik van een auto, waarin gestolen spullen uit de betreffende woning werden aan getroffen. Beide mannen zijn in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.