15 brevetten uitgereikt bij Wiekslag

01 juli 2012 door Ad van Herk
15 brevetten uitgereikt bij Wiekslag

ALBLASSERDAM - Bij het laatste brevetzwemmen van het seizoen 2011-2012 van Z&PC Wiekslag zwommen slechts 15 kinderen af, waarvan maar 1 iemand voor het G-brevet. Ze waren behoorlijk gespannen, waardoor niet alles er even netjes uitzag. Gelukkig hadden ze afgelopen weken laten zien al over voldoende vaardigheden te beschikken en werd er een klein oogje toegeknepen bij sommige slordigheden.

Tijdens het afzwemmen werd er afscheid genomen van een aantal juffen en meesters. Klaas-Johan Zijlstra stapt na 14 jaar les gegeven te hebben over naar het zwem ABC. Bart Bosman stopt na 9 jaar lesgeven, omdat het niet meer te combineren is met zijn werk, Elisa Sieben moest helaas al na een jaar stoppen, omdat zij het erg druk heeft met school en wedstrijden en Marika Slingerland stopte na 11 jaar, omdat zij iets rustiger aan moet gaan doen.

Na het afscheid werd bekend gemaakt dat iedereen geslaagd was en om 10.15uur werden de brevetten uitgereikt in de hal van zwembad Blokweer, door Marjolein van Genderen en Vicky Xanthopoulou.

Brevet D, inclusief snorkelen:
Loura Bakker, Jilles van Vliet, Jerry Çetin en Myrthe Toes

Brevet E, inclusief waterpolo:
Bryan van der Mark, Dana Koolmees, Wouter Brunenberg, Pim Romeijn, Hidde van Driesten, Alexander Ghantous, Timo Huizer en Annieck Hovestadt

Brevet F, inclusief vlinderslag:
Deveny Elkhuizen en Joyce Lodder

Brevet G, inclusief keerpunten:
Lourens van der Elst
 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.