Actiemarkt Alblasserdam levert 25.000 euro op

30 mei 2011
Actiemarkt Alblasserdam levert 25.000 euro op

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag 28 mei werd voor de 7e keer de Actiemarkt Alblasserdam gehouden door Gereformeerde Gemeente Eben Haëzer op het terrein van Abr. de Haan. Het was ook nu weer lekker weer en de hele dag door gezellig druk. Ook dit jaar stonden er liefst 100 kramen met allerlei verkoopwaar en informatie. Op het spellenplein was er een grote skelterbaan, een sprinkussen en konden kinderen graven met twee graafmachine's.

De voorlopige opbrengst van de actiemarkt is 25.000 euro. Maar er moeten nog een aantal deelnemers hun afdracht doorgeven, dus de organisatie verwacht dat het uiteindelijke bedrag rond de 27.000 euro uitkomt. Vorig jaar was de opbrengst 30.000 euro.

Op de foto is een Amerikaanse Woestijnbuizerd te zien, waarmee kinderen op de foto konden. Meer informatie is te vinden op www.actiemarktalblasserdam.nl.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.