Actiemarkt Alblasserdam levert 30.000 euro op

07 juni 2010
Actiemarkt Alblasserdam levert 30.000 euro op

ALBLASSERDAM - De jaarlijkse actiemarkt die de Gereformeerde Gemeente organiseerde op het terrein van Abr. De Haan heeft ongeveer 30.000 euro opgebracht. Ook dit jaar was het prachtig zonnig weer en kwamen er enkele duizenden bezoekers op de grote markt af.

In zo'n 80 kramen was er van alles te koop, zoals kinderkleding, hoeden, lederwaren, grote partij tweedehands en nieuwe boeken, speelgoed, groente en fruit, noten, kaas, snoep, bloemen, houten speelgoed, doe-het-zelf artikelen, kaarten rieten manden en nog veel meer. Tevens was er een rommelmarkt, skelterbaan, leuke knutselwerkjes voor creatieve jongens en meiden, springplezier, mobieltjesspel, workshop ketting maken, computerspel, spijkerbroek hangen, hobbelfietsen, meerijden op een trekker en een enorme sjoelbak.

Bijzonder was dat dit jaar ook lijsttrekker Kees van der Staaij van de SGP met zijn vrouw en kinderen een bezoek bracht aan deze markt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.