Actiemarkt Alblasserdam levert 30000 euro op

09 juni 2008

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag 7 juni werd voor de 4e keer de Actiemarkt Alblasserdam gehouden door Gereformeerde Gemeente Eben Haëzer op het terrein van Abr. de Haan. Het was ook nu weer lekker weer en de hele dag door gezellig druk. De markt was weer een stuk groter opgezet dan de voorgaande jaren, want nu stonden er liefst 100 kramen met allerlei verkoopwaar en informatie.

De voorlopige opbrengst van de actiemarkt is 27.000 euro. Maar er moeten nog een aantal deelnemers hun afdracht doorgeven, dus de organisatie verwacht dat het uiteindelijke bedrag rond de 30.000 euro uitkomt, een record. Vorig jaar was de opbrengst 26.000 euro.

Op de foto is te zien hoe Arie Boertje de veiling per opbod leidt. Meer informatie is te vinden op www.actiemarktalblasserdam.nl

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.