Getuige betrapt koperdieven

31 mei 2012

ALBLASSERDAM - Op dinsdagochtend 31 mei heeft een getuige twee mannen betrapt toen zij probeerden koper te stelen uit een woonboerderij aan het Kortland.

De twee mannen waren ongeveer 50 en ongeveer 20 jaar oud en een van hen droeg een geruit vest. Ze vluchtte weg op een rode brommer toen de getuige hen aansprak. Hierbij droeg een van hen een witte helm en een bruine tas. De getuige verloor de mannen in Oud-Alblas uit het oog. De politie stelde direct een onderzoek in naar de mannen. Ook werden burgers via Burgernet gevraagd op mee te zoeken. De mannen werden echter niet meer aangetroffen. Bent u getuige geweest, heeft u de mannen gezien of heeft u andere informatie die de politie kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.