Mannen met vuurwerk en molotovcocktail aangehouden

26 mei 2012

ALBLASSERDAM - Een 18-jarige man uit Ulft en een 23-jarige man uit Drunen zijn op zaterdag 26 mei op de van Eesterensingel aangehouden. Agenten surveilleerden daar na diverse meldingen van het gebruik van vuurwerk.

Op het genoemde adres werd een groep jongeren aangetroffen, onder wie de twee verdachten. De 18-jarige bleek in het bezit van een fles met brandbare vloeistof, terwijl de andere verdachte zo’n 70 stuks (zwaar) vuurwerk bij zich had. Alle spullen zijn in beslaggenomen en beide mannen zitten vast op het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.