VV Alblasserdam B1 kampioen

19 april 2012
VV Alblasserdam B1 kampioen

ALBLASSERDAM - De voetballers van Alblasserdam B1 zijn na een 2-2 gelijk spel tegen Oranje-Wit kampioen geworden. Met nog twee wedstrijden te gaan zijn ze niet meer in te halen door de concurrentie. Na een 1-0 achterstand wisten zij binnen drie minuten de rollen om te draaien in een 1-2 voorsprong. 

Het werd nog even billen knijpen toen de scheidsrechter geblesseerd raakte maar na enig oponthoud kon er met een andere scheidsrechter toch verder gespeeld worden. In de slotfase wist Oranje Wit toch nog gelijk te maken 2-2 waarna er nog enkele hachelijke momenten voor het Alblasserdamse doel plaatsvonden. 

Gelukkig werd er niet meer gescoord en klonk het eindsignaal,waarna het feest kon beginnen. Traditioneel werd er op Sportpark Souburgh in de sloot gesprongen en nog wat gegeten en gedronken. Tevens kregen de jongens van de sponsor kapsalon Cora een beker uitgereikt.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.