Gezocht: vrijwilligers voor het bedienen van de brug bij Haven Zuid!

15 maart 2012
Gezocht: vrijwilligers voor het bedienen van de brug bij Haven Zuid!

ALBLASSERDAM - Lijkt het je leuk om van tijd tot tijd de brug open en dicht te doen voor gasten en wellicht zelfs bekenden? Meld je dan aan als vrijwilliger voor deze afwisselende, leuke en sociale taak. Je komt terecht in een pool van enthousiaste mensen met wie je volgens een rooster werkt. Er zal een kleine vrijwilligersvergoeding tegenoverstaan. 

De brug bij Haven Zuid kent een mooie rijke geschiedenis en is na een grondige renovatie sinds vorig jaar weer in gebruik. Op 1 april start het toeristenseizoen 2012 en zullen vooral recreanten en toeristen langskomen. Deze zijn veelal te voet, per fiets of per boot op doorreis naar het molengebied van Kinderdijk. De brug is daarbij een belangrijke schakel. De beheerder van de gemeente coördineert in samenwerking met Ilse van der Plas van Tourist Info Alblasserdam het vrijwilligersteam. De brug wordt zeven dagen per week bediend. De bedieningstijden zijn in overleg met de vrijwilligers. 

Het is natuurlijk ook meer dan alleen de brug open en dicht doen als er boten doorheen willen. Bovendien heb je leuk contact met de mensen die voorbij komen. Je maakt nog wel eens wat mee. 

Heb je interesse, affiniteit met de watersport en ben je minimaal 18 jaar stuur dan vóór 23 maart 2012 een bericht met je contactgegevens naar ima.riksman@alblasserdam.nl. Geef daarbij aan waarom jij denkt dat je geschikt bent voor deze “spilfunctie”. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.