Dronken man rijdt met ongeldig verklaard rijbewijs in Alblasserdam

15 maart 2012

ALBLASSERDAM - Politieagenten controleerden in de nacht van woensdag op donderdag 15 maart een bestuurder op de Cortgene. De bestuurder, een 33-jarige man uit Rotterdam, was beschonken. Ook zagen de agenten dat het rijbewijs van de man ongeldig was verklaard, maar nog niet door de Rotterdammer was ingeleverd. De 33-jarige identificeerde zichzelf met dat rijbewijs, waarop de agenten het direct innamen. Op het politiebureau constateerden de agenten dat de man een alcoholpromillage van 1 promille had. De man kreeg van de agenten een proces verbaal voor het rijden met een ongeldig rijbewijs en rijden onder invloed. Ook moest de man direct een nog openstaande boete van 130,- Euro betalen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.