Snelheidscontrole op de Edisonweg in Alblasserdam

14 maart 2012
Snelheidscontrole op de Edisonweg in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Dinsdagmiddag werden automobilisten verast door een snelheidscontrole op de Edisonweg in Alblasserdam. Menig automobilist werd aan de kant gezet omdat men de snelheid overtrad. Sinds maandag is de Politie bezig met het verkeer op de Edisonweg in Alblasserdam intensief te controleren. De politie controleert hierbij op alle verkeersgedrag.

 
Niet alleen het overtreden van de snelheidslimiet (op de Edisonweg 50 km per uur), maar ook het niet geven van voorrang, onvoldoende afstand houden en de relatie met het (brom-) fietsverkeer zijn oorzaken voor ongevallen. Driehoeksborden Langs de route zijn speciale driehoeksborden geplaatst om automobilisten op de actie te attenderen. Het doel van de actie is eerst en vooral dat automobilisten zich bewust worden van de risico’s van hun rijgedrag.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.