Meisje gewond bij aanrijding

09 maart 2012

ALBLASSERDAM - Een 14-jarig meisje uit Alblasserdam is gewond geraakt bij een aanrijding. Deze gebeurde op donderdagavond 8 maart 2012 op de Blokweerweg in Alblasserdam. Daar reed een 25-jarige automobilist uit Alblasserdam vanaf de dijk richting de kruising met de Van Eesterensingel.

Daar stond een bestelbus half op de kruising. De autobestuurder dacht dat de bestelbus voor hem was gestopt en wilde hieromheen rijden. Net op dat moment stak het 14-jarig meisje met de fiets over. De auto van de 25-jarige raakte de fietsster in de zijkant waardoor zij via de voorruit van de auto terechtkwam op straat. Het slachtoffer had door de klap enkele kneuzingen en een lichte hersenschudding.

 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.